Professionelle hegn holder dyrene inde

Nordjysk Hegn og Sikring er den naturlige samarbejdspartner for landbruget, virksomheder, kommuner, foreninger og private

0
2493

Tømrermester Per Moltsen driver Nordjysk Hegn og Sikring.

Tømrermester Per Moltsen har siden 2007 drevet hegnsforretning som et supplement
til tømrervirksomheden for at være mindre følsom overfor konjunkturen i byggebranchen. Virksomheden er beliggende i Bjergby, mellem Hjørring og Hirtshals.
– Vi har drevet selvstændig tømrervirksomhed siden 1995, og vi så egentlig hegns- og sikringsløsningerne som et godt supplement, men vi havde aldrig drømt om, at vi skulle få så mange opgaver i hele Nordjylland, siger Per Moltsen, der beskæftiger ti medarbejdere, halvdelen i Nordjysk Hegn og Sikring.

FLEKSIBEL SAMARBEJDSPARTNER
– Tømrerfirmaet Per Moltsen og Nordjysk Hegn og Sikring gør os til en fleksibel samarbejdspartner for vores kunder. Vi har en stab af utroligt dygtige medarbejdere, hvoraf flere af dem har været hos os i mere end 10 år. De er vant til at arbejde på egen hånd og til at tage beslutninger selv. Alle er udlært tømrere, og det betyder, at vi lynhurtig kan sætte fagudlærte medarbejdere ind på en hasteopgave, både i hegnsfirmaet og i tømrervirksomheden, påpeger Per Moltsen.

ATTRAKTIVE PRISER
Sammen med to gode kolleger køber vi ind hos Danmarks største leverandør af kvalitetsmaterialer til hegn og sikring, lige som vi køber ind direkte hos tyske Patura. Det betyder, at vi kan tilbyde produkter som el-hegn, tråd, isolatorer, fangefolde, fodersystemer og staldinventar til attraktive priser.
Nordjysk Hegn og Sikring løser opgaver for en lang række landmænd, erhvervsvirksomheder, kommuner, offentlige institutioner og private.
– Vi har eksempelvis monteret sikringshegn og svæveporte på bl.a flere genbrugspladser og militære områder, ligesom vi efterfølgende har aftale om vedligehold. Vi sætter kvalitetshegn op til køer, grise, får og geder samt heste. Vi monterer hegn i Natura 2000-områder, ridebaner og mange andre steder, hvor det er vigtigt at holde dyr enten inde eller ude. Vi er med til at beskytte værdier med solide sikkerhedsløsninger, og vi har en ny og effektiv maskinpark, således at kunderne kan være sikre på, at arbejdet bliver udført professionelt, understreger Per Moltsen, der desuden har en butik, hvor kunderne bl.a. kan finde et bredt sortiment i hegnsmaterialer og andet til landbrug og fritid.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here